Debatt

Varför allt detta tjat om paradigmskifte?

Publicerad 2023-03-19

Nu har jag hört det så många gånger. Från de nya ministrarna men också från dem som styr utan ministerpost eller eget departement. ”Vi står inför ett paradigmskifte” eller ”Vi befinner oss i ett paradigmskifte”. Detta innebär ett paradigmskifte. Den här regeringen är en garant för ett paradigmskifte. Och så vidare.

Alltså ett skifte av paradigm. Man avser ett skifte från en paradigm till en annan paradigm.

Vi g...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Roy Fjärrstad är född 1942. Mantalsskriven i Hägersten/Stockholm. Är gift och har många barn, barnbarn och barnbarnsbarn.
Övervintrar i Spanien sedan snart 13 år. Därmed undviker han problem med snö, is, kyla och halka. Samt vintergarderob och särskilda vinterdäck till bilen.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.