Aldrig på en söndag

Av Dick Sundevall 2014-07-07

Vad gör Para§rafs läsare på lördagar och söndagar? Grillar? Promenerar i skogen? Har avancerad rolig sex? Tittar på porr istället för på Para§raf? Eller storstädar och tvättar bilen? Något gör ni säkert på helgerna – men ni läser ytterst sällan inlägg på Para§raf.

Varför, frågar vi oss på redaktionen, går besökssiffrorna ner så drastiskt på helgerna? Kan det vara så enkelt att ni är vana vid att den här typen av magasin är tvärdöda på helgerna? Och att vår ambition att ha lika mycket nya inlägg på helgerna som på vardagarna var överambitiöst.

Medan vi forskar i frågan skär vi nu ner antalet inlägg under helgerna och ökar antalet på vardagar. De flesta lördagar och söndagar kommer jag bara att skriva ett blogginlägg per dag. Det kommer att publiceras 7.00. Och 16.00 lägger vi ut en artikel. Möjligen blir det något mer om det händer något drastiskt men det här blir basen – tills vidare.

Tio artiklar om Knutby

Det här innebär inte en sekund att vi sänker vår ambitionsnivå. Tvärtom, så har vi bara den här veckan rekryterat fyra nya medarbetare. Och på måndag börjar vi publicera den första av tio artiklar som blivit resultatet av ett drygt års grävande och rotande i Knutbyfallet.

Är det så att mördaren inte är gripen och än mindre dömd, utan finns här ute bland oss andra? Mycket tyder på det. Och vad var det egentligen som låg bakom mordet och mordförsöket den där vinternatten? En sak är säker – det var inte ett svartsjukedrama, vilket polisen och åklagarna utgick ifrån.


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.