Jobba hos oss?

Av Dick Sundevall 2014-07-07

Tittar på tv-programmet Top gear. De älskar att håna och tråka Toyota Prius i det programmet. Men Top gear är sponsrat i Sverige av just den bilen!

De tre motorprofilerna som leder Top gear tjatar om att Toyota Prius är ful, tråkig och allmänt korkad. De säger att om man vill att en bil inte ska ha motorn igång när den står still, så finns det en liten grej på de flesta bilar till vänster om ratten, (de har ratten till höger i England) som man kan vrida på och stänga av motorn. Och att den grejen kallas nyckel.

350 miljoner tittare!

Så där håller de på. Prius säljer som bara den men i Top gear, som är världens mest sedda motorprogram med 350 miljoner tittare runt om i världen, får den bara negativa omdömen. (Det märkliga är att 44 procent av de som ser det här oerhört grabbiga programmet är kvinnor.)

Till saken: Nu har alltså någon lyckats med konststycket att få just Toyota Prius som sponsor till Top gear i Sverige!

Om nu du, helt fantastiska säljare har blivit avskedad och ännu inte fått något nytt jobb, så hör av dig till mig. Visserligen kan jag tänka mig att du i så fall säljer is till Island eller sand till de som bor i Sahara, med stor framgång – men hör gärna av dig ändå. Jag har ett bra jobb som säljare att erbjuda dig.

Mer mögel 

Måndag 7.00 publicerar vi än mer skrämmande fakta om mögelskandalen på Tidaholmsfängelset.


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.