Jag är helt fantastisk

Av William Eriksson 2013-01-03

Det händer ganska ofta att jag tänker på mig själv. Väldigt ofta kommer jag fram till samma sak. 

Precis som många andra har även jag perioder då jag är bättre och sämre. Dock har jag den senaste tiden kommit fram till att jag i stort sett alltid är jävligt bra.

Jag är ofta så trevlig att människor som annars uppfattas trevliga framstår som riktiga as. Inte sällan är jag så pass rolig att jag skulle kunna peta vem som helst ur Killinggänget när som helst.

När jag arbetar gör jag det med bravur. Mina chefer fullkomligt överöser mig med ros och beröm. Till och med när jag själv anser mig vara under min egen kapacitet är jag så bra att de knappast märker något. Att jag dessutom har ett munläder som inte går av för hackor gör det inte sämre.  Addera ett utseende likt en grekisk gud samt ett IQ högt över medel och vips så har du mig där. Sammanfattad på etthundra tecken.

En fantastisk människa

Trots att jag då och då känner mig dålig är det få saker jag ångrar i livet. En av de få saker jag ångrar handlar om ett tidigare blogginlägg jag skrivit. Det handlade om mitt vidlyftiga liv som ung och trendig på Östermalm. Då pastor Sundevall vid den tidpunkten inte var riktigt säker på min kvalitet som bloggare – hur det nu var möjligt – så tvingade han mig till ett tillägg. Han ville nämligen att jag skulle avsluta med att säga att det hela var ett ironiserande.

Det passade tydligen inte magasinets image under en viktig tillväxtperiod. Så fick det alltså bli till slut.

Även om det är ett missöde jag ännu inte glömt är det som tur är inget som tynger mig nämnvärt just nu. Medan ni gottar er i min fantastiska persona ska jag ta mig ned till Sturebadet för att ytterligare forma min magmuskulatur. Sedan skall jag varsamt lägga mig i en liggstol, blicka ut över simbassängen och kontemplera över vilken fantastisk människa jag är.

Prenumerera på Para§rafs Nyhetsbrev
Nu äntligen får vi fart på vårt Nyhetsbrev. Efter nyår kommer vi att mejla ut det minst en gång i veckan. Du prenumererar på det här: Nyhetsbrevet.

Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.