SL i ett nötskal

Publicerad 2012-12-05

Så kom snön och Stockholms Lokaltrafik klarar inte av att leverera trafik som vanligt. Blir vi förvånade? Inte ett dugg. 

Tåg kommer inte, tunnelbanan är försenad och kommer det en buss någon gång i timmen är den redan fullpackad med arga resenärer.

I höstas satsade SL 270 miljoner på de nya glasspärrarna som skulle förhindra gratisåkandet och på så sätt dra in mer i biljettkostnader. Resultatet av den satsningen är att alldeles för många resenärer skadat sig rejält när de passerat spärrarna och ingenting har fortfarande gjorts åt SLs årliga snöskandal.

Kan inte visa upp tåg

Nu är det inte så att vi lever i Grekland eller Spanien där snö är högst ovanligt utan i Sverige där snön kommer som ett kvitto på posten varje vinterhalvår. Att åkbiljetterna fortfarande är så dyra förstår jag inte och att de 270 miljoner kronorna inte lades på utvecklingen av spår och tåg under snöperioderna förstår jag ännu mindre.

Prioriteringar, SL, lär er vad de innebär för jag och resten av det svenska folket har inte lust att betala dyra biljetter som ska visas upp då ni bevisligen inte kan visa upp tåg. 


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.