Näthataren är igång igen

Av Dick Sundevall 2014-07-07

Desirée A Schein polisanmäler journalisten Daniel Nyhlén, säger hon. Hennes påstådda polisanmälan och stämning mot Para§raf har vi inte sett skymten av.

Vad hon ska, eller redan har anmält honom för är att han i P1:s Medierna har konstaterat att hon fått betalt av kungasvansen för att göra research för den tramsiga boken, Från en säker källa… Sanningen om kungaboken, som hon skrivit ihop med professor Dick Harrison.

I Dagens Media kommenterar Daniel Nyhlen det hela med orden:

– Desirée Ahokas Schein har ju en skruv lös. Hon verkar ju polisanmäla folk hej vilt och det bevisar egentligen bara vad hon är för människa – spritt språngande galen.

Han menar att det är ett desperat försök att öka försäljningen av boken:

– Det har ju gått så in i helskotta dåligt. Byxorna har dragits ner ordentligt på både henne och Dick Harrisson och det vet ju hela mediesverige, säger Daniel Nyhlén.

Ännu en lögn?

Här på Para§raf har vi varken hört av polisen eller någon advokat om den polisanmälan och stämning Desirée A Schein hotade med på min telefonsvarare i lördags, om vi inte tog bort en artikel om henne. Men hennes hot om polisanmälan och stämning var kanske bara ytterligare en i raden av alla hennes lögner?

Artikeln Desirée A Schein ville ha bort finns här: När näthatarna fick ett ansikte.

Ljudfilen med hotet om polisanmälan och stämning finns här: Nu ska det stämmas.

 


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.