Sommarläsning i massor

Av Dick Sundevall 2013-07-25

Para§rafs redaktion önskar alla medarbetare och läsare en bra sommar. Nu varvar vi ner fram till i mitten av augusti. Det blir lite nytt publicerat då och då men vi ner på halvfart under semesterperioden. Det finns dock massor att läsa på Para§raf. Några tips hittar du här.

För flera av oss i redaktionen har artikelserien om Kennedymordet inneburit ett uppvaknande. Mer än en har sagt:

– Det var som fan!

   Klicka på ”Kennedymordet” i raden med ämnesord, eller här, så kommer alla artiklarna upp.

   En annan artikelserie som blev något av en bok i hela sin omfattning, är den om Knutbyhaveriet. Är det ännu ett fall med ett falskt erkännande? Vi har grävt djupt. Läs och dra egna slutsatser här.

   Vill du ha lite mer uppiggande och positiv läsning så hittar du det i vår serie om Frysens barn. Och även här och där under vinjetten Bilden.

   Rota gärna runt bland våra 18 krönikörer. Vem vet, du kanske hittar en ny favorit som du kan följa såväl framåt som bakåt. Du hittar hela gänget och alla krönikor här.

   Är historiska fall din grej så hittar du 51 historiska artiklar här.

   Boktips i massor hittar du här. Vi tipsar bara om böcker som vi tycker är läsvärda.

   Det finns 22 porträtt på kända och okända personligheter att ta del av här.

   Om du rotar runt på Para§raf med hjälp av vinjetterna, ämnesorden eller sökfunktionen, så har du drygt tusen krönikor, blogginlägg och artiklar att välja på. Där finns inlägg som har blivit lästa av allt från några hundra läsare upp till 117 000 som mest.

   Ha en bra sommar och titta gärna in på Para§raf då och då, för som sagt, lite nytt kommer att dyka upp med ojämna mellanrum även nu i semestertider. Vill du göra det enkelt för dig i hängmattan och på stranden, så prenumerera på Para§rafs Nyhetsbrev. Då får du löpande reda på vad som publicerats senaste tiden och vad som är på gång.

 

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev

Där får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill ibland extramaterial som inte publiceras på sajten. Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.

Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.

OBS: Vi efterfrågar inte ditt namn eller adress och än mindre ditt personnummer. Utan bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till. Du prenumererar här.

 


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.