Para§raf uppåt väggarna

Av Dick Sundevall 2014-11-03

Våra artiklar och krönikor här på Para§raf får ibland beröm och ibland kritik. En del blir lästa av mer än 500 000 besökare, andra av bara några hundra. Nu har dock något hänt som vi inte har varit med om tidigare. En artikel har förstorats upp i meterformat och tapetserar nu en entré i en livsmedelshall i Malmö.

Det är artikeln om familjen Abdo i Malmö och deras framgångsrika företag som olika myndigheter försöker krossa, som har satts upp dels utanpå och dels inne i entrén till Abdos livsmedelshall. 

/wp-content/uploads/content/avslojanden/paragraf-uppat-vaggarna/entreUtsidan.JPG

/wp-content/uploads/content/avslojanden/paragraf-uppat-vaggarna/Entre 2.JPG

Som vi tidigare klargjort så kommer vi att fortsätta att bevaka den här historien, där sista ordet definitivt inte är sagt.

Artikeln i sin helhet finns att läsa här.

 

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev

Där får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill ibland extramaterial som inte publiceras på sajten. Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.

Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.

OBS: Vi efterfrågar inte ditt namn eller adress och än mindre ditt personnummer. Utan bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till. Du prenumererar här.

 


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.