Nu blir det sommarlunk

Av Dick Sundevall 2014-06-16

Vi på Para§raf går nu in i sommarlunken. Det innebär att vi till och från publicerar artiklar och krönikor men att vi inte publicerar minst fem nya artiklar/krönikor i veckan, som vi normalt gör. Dock finns det drygt 1300 artiklar och krönikor att rota runt bland på Para§raf – helt utan kostnad.

Ni är nu drygt en miljon läsare som varit inne och läst något på Para§raf sedan vi startade. Och ni blir allt fler. Då och då poppar det upp en äldre artikel på vår lista över ”Mest lästa förra veckan”. (Man hittar listan en bit ner i högerspalten på förstasidan.) Den här veckan en debattartikel av kriminologiprofessorn Henrik Tham, som publicerades förra sommaren.

Hur det har gått till att den artikeln helt plötsligt har fått en större spridning just den veckan, har vi ingen aning om. Men hur som helst så är den klart läsvärd och lika högaktuell nu i juni 2014 som den var när den publicerades i juni 2013. Den finns att ta del av här: Högsta domstolens och justitieministerns olika uppfattningar.

Att en artikel om kokainmålet, som publicerades i oktober, hamnar på mest lästa-listan nu, är inte lika förvånande. Dels har vi tusentals läsare som följer kokainmålet här på Para§raf, och dels hade vi grävt ordentligt inför publiceringen av den artikeln. Den kan man läsa här: 19 faktorer som resulterar i rimligt tvivel.

Sommarläsning

Det finns massor av artiklar och artikelserier att ta del av under sommaren. Vill man ha lite mer utförliga grävande serier, så finns tolv artiklar som vänder upp och ner på det så kallade Knutbydramat här: Rättsskandalen Knutby.

Eller om de båda Kennedymorden här: Kennedymordet. Och här: Bobby Kennedy.

/wp-content/uploads/content/positivt/SommarAmnesord.pngVi har publicerat drygt 40 artiklar och krönikor om det stora kokainmålet. Däribland artiklar skrivna av två av de åtalade. Några läsare har undrat om vi inte riskerar åtal för vissa av artiklarna. Inga problem, vi har grävt och kontrollerat och grävt och kollat igen, så vi har på fötterna. Här finns kokainmålets alla artiklar: Kokainmålet.

Bland alla våra historiska artiklar finns också en del längre serier att ta del av. Alla historiska artiklar finns att ta del av här: Historiskt.

Ämnesorden

Bästa metoden för att hitta bland alla våra artiklar är att gå via ämnesorden på vår startsida, se bilden till höger. Där kan man leta på artikelförfattarens namn eller på så skilda ämnesord som, Boktips, Assange, Erkännanden, Feminism, Förhör, Häkten, Kriminalvården, Mord, Mutor, Nödvärn, Sexuella övergrepp, Ungdomsbrottslighet och så vidare. Eller varför inte gå in och lyssna på några av alla poddar som vi publicerat: Poddar.

Vi önskar alla våra läsare en bra sommar! 

 

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev

Där får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill ibland extramaterial som inte publiceras på sajten. Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.

Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.

OBS: Vi efterfrågar inte ditt namn eller adress och än mindre ditt personnummer. Utan bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till. Du prenumererar här.

 


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.