Knivhögg en polis till döds och blev själv dödad

Av Dick Sundevall 2017-09-13

En tidigare medarbetare på Para§raf och i andra svenska medier, Pierre D Larancuent, har enligt spanska medier knivhuggit en polis till döds och i samband därmed blivit nedskjuten av en polis. Pierre D Larancuent lämnade Para§raf för några år sedan.

   Om man ger sig på och knivhugger en polis, får man räkna med konsekvensen att kanske bli nedskjuten och dödad.

   Ricard Nilsson som bland annat författat böcker ihop med Pierre D Larancuent, säger ikväll:

– Vi lärde känna varandra när vi satt i samma fängelser. Han var en av mina närmaste vänner. Men han hade psykiska problem. Jag pratade med honom på telefon i tisdags och vet att det var problem med inställningen av medicineringen. Så han måste ha fått någon form av psykos.

   Om Pierre D Larancuent även hade något att göra med ett styckmord som nämns av spanska medier i samband med mordet på polisen, lär polisutredningen tids nog utvisa.

– Mina tankar går ikväll till såväl den mördade polisens familj som till Pierres fru och barn, säger Ricard Nilsson. Allt hade gått bra för Pierre nu en tid så jag förstår inte vad som kan ha hänt med honom. Den enda rimliga förklaringen är någon form av psykos.

 


Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.