Debatt

Fokusera på huvudproblemet – inte på biverkningen

Publicerad 2020-11-02

Två personer ihjälskjutna; polisen har upprättat en särskild händelse. Dagligen hör och ser vi liknande händelser i radio, TV och på löpsedlar. Ofta är det gäng och kriminella ligor som ligger bakom. Motiven oftast ekonomiska. Kriminella entreprenörer som vill skydda sina marknadsandelar och skrämma konkurrenterna. De är verksamma i den förbjudna delen av kapitalismens mörka sida.

Den mörka sidan har en laglig del också, men tröskeln är lite högre för dessa entreprenörer. Dom mås...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Anders Törnberg arbetar som systemtestare på Ericsson i Göteborg. Fanatiskt intresserad av allt som är gammalt, men tycker inte om mossiga politiska idéer. Ser med bedrövelse hur konservativa värderingar dominerar alltmer i samhällsdebatten. Är själv en stolt innehavare av progressiva värderingar inom alla aspekter av politiken och livet.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.