Debatt

”Vi kan inte dikteras av diktaturer, i Sverige gäller svenska lagar och yttrandefrihet!”

Av Menekse Mermer 2023-07-10

Att påstå att Sverige skulle ändra grundlagarna efter krav från muslimska länder är ren lögn. Både den bajsröda vänstern och den bajsbruna högern försöker få det till att vi ger vika på våra grundlagar. Det är inget annat än ett försök att hälla bensin på konspirationsteorierna om att ”muslimer tar över Sverige” eller att ”Sverige ger vika för islamiseringen”.

Även om Sverige har en skyldighet att tillämpa Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna och ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Menekse Mermer flyttade till Sverige som tioåring och delar gärna med sig av sitt perspektiv då hon har varit bosatt såväl i Turkiet som i London och Lund.
Hon har varit socialarbetare inom socialtjänsten sedan många år tillbaka som kontaktperson, projektledare, administratör, socialsekreterare, samhällsvägledare, bidragshandläggare mm.
Hon har tidigare varit politiskt aktiv men idag engagerar hon sig i samhälleliga frågor genom att skriva artiklar.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.