Debatt

Det handlar om kvinnors rätt till sina kroppar

Publicerad 2016-01-15

Jag är syrian. Mina föräldrar kom till Sverige 1980 för att man som kristen minoritet i Turkiet är förtryckt och saknar samma rättigheter som kärnbefolkningen. Är alltså andra generationens invandrare. Jag blev inte förvånad när det efter de sexuella övergreppen på kvinnor i Köln, blev känt att flera liknande händelser förekommit i Sverige. Men polisen har mörkat hur en del unga invandrarkillar vid festivaler, galor och nyårsfiranden begått sexuella övergrepp på tjejer. Man hävdar att det annars kunde bidra till större popularitet för Sverigedemokraterna. Har man helt tappat det?

   När det blåstes liv i debatten om händelserna i Köln följde jag nyhetsrapporteringen utan för...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.