Kvinnor som vill att andra kvinnor ska bli våldtagna

Av Åsa Hägglöf 2020-01-08

Det finns kvinnor i vårt avlånga land som önskar att andra kvinnor ska bli våldtagna. Av svenska män. Det finns kvinnor, svenska kvinnor, som önskar att utländska kvinnor ska bli våldtagna av svenska män. Det finns kvinnor i Sverige, som tycker rättvisa skulle skipas om utländska kvinnor skulle bli våldtagna av svenska män.

   Det finns kvinnor här, i Sverige, som önskar att utländska kvinnor ska bli våldtagna som hämnd fö...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Åsa Hägglöf är i grunden utbildad barnskötare. Arbetar på ett gruppboende inom LSS. Hon är väl insatt i asylpolitik och migrationsfrågor som hon engagerat sig i under snart 30 år. Vid sidan av sitt arbete jobbar hon ideellt med asylärenden, i första hand gällande ensamkommande.
Åsa är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.