Jimmie Åkesson och Ebba Busch duckar

Av Åsa Hägglöf 2020-04-29

Sverigedemokraterna samt Kristdemokraterna var för fega att offentligt ta avstånd från det hårda samtalsklimatet på social media i programmet Trolljägarna som sändes 20 april. Programmet handlade bland annat om folkvalda politiker och deras utsatthet för hot och hat. Politiker från alla partier fick ta ställning och säga sin mening, men SD och KD avstod alltså.

Jimmie Åkesson duckar konsekvent när en konfrontation närmar sig. I huvudsak när det handlar om någo...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Åsa Hägglöf är i grunden utbildad barnskötare. Arbetar på ett gruppboende inom LSS. Hon är väl insatt i asylpolitik och migrationsfrågor som hon engagerat sig i under snart 30 år. Vid sidan av sitt arbete jobbar hon ideellt med asylärenden, i första hand gällande ensamkommande.
Åsa är en av Para§rafs fasta krönikörer.

 

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.