Foto: Polisen

Vi betalade för kommunpampens sexköp

Av Andreas Magnusson 2020-05-26

Sent i lördags kväll använde jag och alla andra Kungsbackabor en del av våra gemensamma pengar till att köpa sex åt Kommunstyrelsens moderata ordförande. Ja, vi visste inte om att det var det pengarna skulle gå till men vår ordförande var med sin årslön på 1 001 000 kronor om året Västsveriges bäst betalda politiker och det var vi som betalade hans lön.

Vid ett tillslag vid en lägenhetsbordell i fashionabla Örgryte i Göteborg visade det sig att Kungsba...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Andreas Magnusson är gymnasielärare i svenska, religionskunskap och etik. Han sysslar också med musik och driver You Tube-kanalen Samtidsreflexen där tanken är att tränga djupare bakom människors reflexmässiga yttranden i samhällsfrågor.
Andreas har idén om att en god journalist är pedagog och att en god pedagog också i någon mening borde vara journalist. Han har också skrivit en del för DN Kultur och nominerades 2019 till årets opinionsbildare vid Faktumgalan.
Andreas är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.