Enkla beten i form av känslor

Publicerad 2020-07-07

”Jag går inte på varken reklam eller politisk propaganda!” Jo, det gör du. Du är bara ett stort knippe känslor med en trög kontrollapparat bestyckat med ett relevansfilter som oftast bara fungerar som bekräftande instans för att du ska bli överens med dig själv om något du redan har bestämt. Eftersälj på dig själv, helt enkelt. Om man ska vara krass.

Ska man vara lite mer reflekterande (tvärt emot vad vi oftast är) så kan man luta sig mot beteendeve...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Patrik Spång är en prisbelönt kreatör och copywriter på en av Sveriges största reklambyråer. Han är övertygad om att världen ser ut som den gör eftersom Daniel Kahneman har rätt: ”Thinking is to humans as swimming is to cats; they can do it but they’d prefer not to.”

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.