Dra fram trollen i ljuset

Av Åsa Hägglöf 2020-07-15

Dra fram trollen i ljuset - då spricker de. Mata inte trollen - då försvinner de. Två sidor att se på en och samma sak. Jag förlitar mig på det förstnämnda. Ett troll brukar oftast dölja någons rätta identitet. Ett troll vill ställa till oreda, skapa konflikter samt sprida falsk propaganda. Ett troll vill, oavsett bakomliggande orsak, inte visa sitt rätta jag.

Troll kan även skapas av andra motiv än redan sagda. Det är inte väsentligt i det här fallet.

Kev...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Åsa Hägglöf är i grunden utbildad barnskötare. Arbetar på ett gruppboende inom LSS. Hon är väl insatt i asylpolitik och migrationsfrågor som hon engagerat sig i under snart 30 år. Vid sidan av sitt arbete jobbar hon ideellt med asylärenden, i första hand gällande ensamkommande.
Åsa är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.