Gamla sossar, Sverigedemokraterna och Trump

Av Michael Pålsson 2020-11-09

Mattias Karlsson, SD;s så kallade chefsideolog, uttalade inför det amerikanska presidentvalet sitt oförblommerade stöd för president Trump. SD-Karlsson var inte ensam bland SD-företrädare att förespråka Trump före Biden. Han hade dessutom sällskap av en och annan KD-representant som förespråkade Trump eftersom de föredrog republikanerna framför demokraterna. Men vad har det för betydelse för dig och mig?

En fördel med att aktivt uttala sig villig att diskutera med alla och att ogilla den så kallade iden...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Michael Pålsson är advokat på Juhlin & Partners, med expertis inom avtalsrätt och arbetsrätt. Han har ett stort intresse för rättsfilosofi och är bland annat författare till boken ”Om frihet i vår tid”.
Läs mer på www.michaelpalsson.se
Michael är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.