Föräldrar som uppmuntrar mobbing

Av Åsa Hägglöf 2021-04-16

På ett eller annat sätt och i någon form har vi nog alla sett dem. Det där barnet som inte blir bjudet på barnkalas. Det där barnet som bjuder in till kalas men ingen kommer. Det där barnet som står ensamt på skolgården varje rast. De utstötta barnen. Det där barnet som blir slaget på vägen hem. Kanske är du förälder till ett utstött barn? Kanske var du ett utstött barn själv?

När man pratar generellt om den utbredda mobbingen i skolorna, ter det sig som att de flesta tycker ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Åsa Hägglöf är i grunden utbildad barnskötare. Arbetar på ett gruppboende inom LSS. Hon är väl insatt i asylpolitik och migrationsfrågor som hon engagerat sig i under snart 30 år. Vid sidan av sitt arbete jobbar hon ideellt med asylärenden, i första hand gällande ensamkommande.
Åsa är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.