Jörgen Fogelklou SD. Foto Björn Lindgren / TT

Sverigedemokratiska partipampar utreder sig själva

Av Andreas Magnusson 2021-09-29

Så var då Sverigedemokraternas skenutredning av partihöjdaren Jörgen Fogelklous nätaktivitet klar. Det tog många månader och som väntat anser partikamraterna att det inte går att bevisa att just Fogelklou skrivit ”jag skulle gladeligen deportera varenda svartskalle i dag” bara för att det är skrivet från Flashbackkontot ”Afghan” som registrerades flera år tidigare med Fogelklous privata mejladress.

Utredningen, som har gjorts på uppdrag av de nära vännerna i partiledningen, landar i att det är rim...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Andreas Magnusson är gymnasielärare i svenska, religionskunskap och etik. Han sysslar också med musik och driver YouTube-kanalen Samtidsreflexen där tanken är att tränga djupare bakom människors reflexmässiga yttranden i samhällsfrågor.
Andreas har idén om att en god journalist är pedagog och att en god pedagog också i någon mening borde vara journalist. Han har också skrivit en del för DN Kultur och nominerades 2019 till årets opinionsbildare vid Faktumgalan.
Andreas är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.