Marcus Oscarsson

Kärlek på lasarett

Av Michael Pålsson 2021-10-13

SD:s hjärna och tillika grundare av den nationalradikala tankesmedjan Oikos, Mattias Karlsson, har som många andra drabbats av allvarlig Covid-19 och lagts in på sjukhus, vilket jag givetvis beklagar. Är det något vi lärt oss de två senaste åren är det att Covid-19 kan drabba hårt och skoningslöst. Jag hoppas därför att Karlsson, oaktat att han är min meningsmotståndare, snart är på bättringsvägen.

En annan person som också hoppas att Karlsson snart ska tillfriskna är den färgstarke och alltid lik...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Michael Pålsson är advokat på Juhlin & Partners, med expertis inom avtalsrätt och arbetsrätt. Han har ett stort intresse för rättsfilosofi och är bland annat författare till boken ”Om frihet i vår tid”.
Läs mer på www.michaelpalsson.se
Michael är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.