Jimmie Åkesson. Foto Fredrik Sandberg /TT

När Jimmie Åkesson sjöng i Public Service

Av Alex Bengtsson 2021-11-02

Under fredagen lanserade Sverigedemokraterna ett förslag om så kallad gangsterrap ska begränsas i Public Service. Det fick mig att minnas när Jimmie Åkesson sjöng i den statliga radion.

Efter mordet på rapparen Einár är det repressiv julafton för alla som vlll driva landet i en mer auk...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


Alex Bengtsson arbetar inom omsorgen efter ett decennium inom journalistiken, politiken och aktivismen då han bland annat var vice vd på Stiftelsen Expo och ordförande för Förbundet Tillsammansskapet.
Han ger idag ut diktsamlingar på temat tillfrisknande och andlig utveckling. Den senaste ”Vi kommer alltid att ha Vanuatu” släpptes hösten 2021.
Han driver tillsammans med Anna Morvall podcasten Missionen som finns att lyssna på där poddar finns.
Alex Bengtsson är från början yrkesfiskare och är utbildad 12-stegsbehandlare. Alex är en av av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.