Att sitta på gatan i rusningstrafik

Av Michael Pålsson 2022-04-14

När man är stressad på väg till jobbet i morgontrafiken är det extremt irriterande att bli försenad på grund av oförutsedda händelser. Särskilt om den oförutsedda händelsen är människor som medvetet orsakar förseningen. Är det därför vissa människor blir så väldigt arga på klimataktivister istället för på politiker och media som hellre fokuserar på ”priset vid pumpen” än våra barns framtid?

Häromveckan var sossarnas egen bad boy, Jan Emanuel Johansson, åter i ropet då han i morgontrafiken ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Michael Pålsson är advokat på Juhlin & Partners, med expertis inom avtalsrätt och arbetsrätt. Han har ett stort intresse för rättsfilosofi och är bland annat författare till boken ”Om frihet i vår tid”.
Läs mer på www.michaelpalsson.se
Michael är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.