Var det en olycka eller ett attentat?

Av Jan Olof Fällman 2022-08-31

Lagom till årsdagen av olyckan där Lars Vilks och två poliser omkom släpptes förundersökningen som åklagaren avslutade för några veckor sedan. Förhoppningen hade varit att alla frågetecken skulle dras ut och att vi skulle få klarhet i vad som egentligen hände. Tyvärr blev det inte så, att de frågor som vi hade då inte får några svar idag. Nu var det många stycken i utredningen som var överstrukna men det är ju sådant vi får räkna med – speciellt i känsliga partier som man inte vill offentliggöra.

För att återgå till den olycksaliga helgen för ett år sedan åkte Lars Vilks till Stockholm för att u...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Jan Olof Fällman. Är en 78-årig murvel som på fritiden brukar jorden. Tidigare verksam inom SVT, UR, TV4 och Televerket. Känd för filmen Stockholmsnatt även så som krigsreporter på Sri Lanka, numera krönikör i tidningen Speedwayracing.
Jan Olof presenterar sig gärna som diversearbetare i mediasvängen och är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.