Ett förslag att enas kring över blockgränserna

Av Alex Bengtsson 2023-06-19

De fortsatta skjutningarna, morden och gänguppgörelserna med dödlig utgång i en tid då det är så låst mellan de politiska blocken som det kan bara kan bli, är inte ett gynnsamt läge till förändringar. Nu gäller det att hitta förslag och lösningar där det skulle kunna gå att hitta enighet kring och där inte politisk prestige står i vägen.

Det är så klart enkelt att tala om enighet samtidigt som man totalt dömer ut sina politiska motstånd...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Alex Bengtsson studerar på teologprogrammet vid Uppsala universitet. Han har en bakgrund som vice VD och utbildningsansvarig på Stiftelsen Expo och som grundare av den antirasistiska organisationen Förbundet Tillsammansskapet.
Alex är utbildad tolvstegsbehandlare och har även arbetat som yrkesfiskare. Hösten 2022 gav han ut sin första roman, ”Efter meningen med livet”.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.