Debatt
Jimmie Åkesson sommartalar. Foto: Johan Nilsson / TT

Jimmie Åkesson pratar om att SD ska “ta tillbaka makten”

Av Nathalie Wästerlund 2023-08-29

Jimmie Åkesson tog häromdagen plats på scen i Sölvesborg för sitt årliga sommartal. Självklart var jag inte på plats, jag har ingenting till övers för varken Skåne eller Sverigedemokraterna. Skåne är det väl inget fel på i och för sig, jag semestrade ju där nere i somras, men dialekten och det faktum att skåningarna verkar producera rasister och nazister på löpande band skrämmer mig lite.

Jag ser det lite som min version av främlingsfientlighet – jag anser att vi kan skänka Skåne till Da...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Nathalie Wästerlund är 19 år och studerar sista året på det samhällsvetenskapliga programmet, inriktning beteendevetenskap.
Hon jobbar även deltid som journalist hos tidningen Nongrata och satsar på en framtid inom branschen. Hon ger här sitt ungdomliga perspektiv på samhället.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.