Richard Jomshof. Foto Lars Schröder /TT

Hotbilden och angiveriet

Av Jan Olof Fällman 2023-08-30

Säpo har ökat beredskapsläget i landet, men ingen förklarar vad det är som konkret hotar vårt land. Hur ska vi veta vad som händer när vi bara ska ha koll på om det är nåt speciellt som händer i vårt öppna samhälle, om någon ställer en väska på perrongen och går därifrån eller om någon i ens närhet beter sig på ett annorlunda sätt?

Hur sjutton ska vi veta vad som är onormalt beteende hos människor vi möter i samhället? Vi vet ju i...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Jan Olof Fällman. Är en 78-årig murvel som på fritiden brukar jorden. Tidigare verksam inom SVT, UR, TV4 och Televerket. Känd för filmen Stockholmsnatt även så som krigsreporter på Sri Lanka, numera krönikör i tidningen Speedwayracing.
Jan Olof presenterar sig gärna som diversearbetare i mediasvängen och är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.