Terrordådet i Belgien

Av Nathalie Wästerlund 2023-10-17

Jag sitter i min säng och läser liverapporteringar från Bryssel, där minst två svenskar skjutits ihjäl under kvällen. Myndigheterna säger att det rör sig om ett misstänkt terrordåd, att det var just svenskarna som var de tilltänkta offren, och hur sjukt det än är så kan jag inte tänka annat än på hur det här bara var en tidsfråga.

Självfallet har offren inte förtjänat det här på något sätt. Att kunna gå ut i landslagströjor i ett...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Nathalie Wästerlund är 19 år och studerar sista året på det samhällsvetenskapliga programmet, inriktning beteendevetenskap.
Hon jobbar även deltid som journalist hos tidningen Nongrata och satsar på en framtid inom branschen. Hon ger här sitt ungdomliga perspektiv på samhället.
Nathalie är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.