Inte olagligt – men med stor risk för hjärnblödning

Av Dick Sundevall 2018-08-02

Han eller hon hade gjort sig besväret att sätta fast tre handskrivna meddelanden på min bil. Så där som p-böter brukar sitta. På den första stod det, ”Lär dig parkera för f-n”. På den andra var det mer utförligt, ”Hur hade du tänkt dig att vi skulle komma in i vår bil”. Men personen tyckte tydligen inte att det var nog för han eller hon hade gjort sig besväret att även skriva en tredje lapp med orden, ”JÄ-LA IDIOT”.

   Så här var det: Jag hade varit och tagit lite prover på en utmärkt vårdcentral och då jag var tid...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Dick Sundevall är Para§rafs chefredaktör men hans krönikor och debattartiklar är inga ledare, utan högst privata tankar och funderingar.

I närmare 40 år har han arbetat med rätts- och kriminalfrågor. Det har blivit många tv-program och dokumentärfilmer. Åtta böcker, senast Det farliga Sverige, och många tusen artiklar genom åren.

Dick är mångfalt prisbelönt som journalist och författare med utmärkelsen Guldspaden och annat. Mest stolt är han över Ordfronts Demokratipris, ”för då väljs man ut bland hela befolkningen”.
På frågan om vad han tycker är det bästa han har gjort, svarar han:
– Mina tre barn.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.