Lär känna Sverigedemokraternas politiker

Av Andreas Magnusson 2018-09-04

Sverigedemokraterna tycks vara på väg mot att bli landets näst största parti. Väljarstödet förväntas bli så stort att var femte väljare önskar bli företrädd av en av deras kandidater. Så vilka är egentligen människorna som snart kommer att få stor makt över oss både på nationell och kommunal nivå? Man behöver bara skrapa lite på den polerade ytan för att upptäcka att SD inte liknar något annat etablerat parti.

   Den som vill rösta på Sverigedemokraterna i Stockholm har några alternativ att välja på. Vill man...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Andreas Magnusson är gymnasielärare i svenska, religion och etik. Han är också deltidsmusiker och har nyligen startat You Tube-kanalen Samtidsreflexen där tanken är att med pedagogiska reflektioner tränga djupare bakom människors reflexmässiga yttranden i samhällsfrågor. Andreas har idén om att en god journalist är pedagog och att en god pedagog också i någon mening borde vara journalist. Han medarbetar emellanåt på DN Kultur. Andreas är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.