Mysteriet med den otäcka nagelklipparen

Publicerad 2019-03-12

Alla vet vi vad en nagelklippare är. Det är den där lilla fiffiga grejen som man klipper naglar med så att de bli avrundade och fina. Klipper man med vanlig sax blir det inte lika fint. Kommer ihåg att jag bara för något år sedan köpte ett par nya fina för bara 10 kronor per styck. Rena fyndet. Nu var det så att en man hade råkat bli inlåst genom Kriminalvårdens försorg. Fängelse alltså.

   Själv begrep han aldrig varför. Han förnekade ju brott. Men det blev ganska många år. Mannen ifrå...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Thorulf Arwidson, Stockholm, f. 1950. Har varit advokat i 32 år och under årens lopp hjälpt en del intagna i ärenden mot Kriminalvården. Skrivit boken ”Att vinna eller förlora i tvistemål”. Han har tidigare bland annat varit kammarrättsfiskal och sekreterare i Koncessionsnämnden för miljöskydd samt suttit i Försvarsmaktens ansvarsnämnd i 22 år. Felparkerade i Uppsala våren 1975 när han var tingsnotarie där.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.