Veckans undanglidande
Ulf Kristersson. Foto: Anders Wiklund / TT

Det är åsikterna som är problemet Kristersson

Av Andreas Magnusson 2021-03-13

Ett sätt att verkligen framstå som den vuxne i rummet är att bara umgås med barn. Man kan ju konstatera att Ulf Kristersson växer några centimeter av att leka politik med Ebba och Jimmie. Det är han som ser till att de inte plockar fram alla leksaker på en gång och att de städar efter sig. Håller de det tillräckligt städat vill kanske Nyamko vara med och leka.

I det legendariska radioprogrammet Hassan där man busringde till olika människor fanns det ett insla...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Andreas Magnusson är gymnasielärare i svenska, religionskunskap och etik. Han sysslar också med musik och driver You Tube-kanalen Samtidsreflexen där tanken är att tränga djupare bakom människors reflexmässiga yttranden i samhällsfrågor.
Andreas har idén om att en god journalist är pedagog och att en god pedagog också i någon mening borde vara journalist. Han har också skrivit en del för DN Kultur och nominerades 2019 till årets opinionsbildare vid Faktumgalan.
Andreas är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.