Oklippt – med Jens Hultén och Johan Hedenberg

Av Dick Sundevall 2013-12-09

Nu drar vi igång Para§rafs podcast. Det blir tre olika program till att börja med: Närbild, som är intervjuer och porträtt som går på djupet. I Chefen mot väggen ställer redaktionens yngste, Wille Eriksson, Para§rafs chefredaktör Dick Sundevall mot väggen. I Oklippt slutligen, blir det just rakt, rått och oklippt.

Vi börjar idag med ett oklippt möte med de två skådespelarna, Jens Hultén och Johan Hedenberg. De får ofta spela gangsters och andra allmänt jobbiga typer. Hur sådan gestaltningar går till och varför just de här två får dessa roller, tyckte vi kunde vara intressant att prata med dem om.

    I Oklippt sätter vi igång inspelningen och allt kommer med tills vi stänger av. Hur långt det blir varierar därmed. Men det lär oftast landa runt 30-60 minuter. Att Johan Hedenberg och Jens Hultén är gamla vänner lär framgå med all tydlighet. Och likaså att det inte gick att hålla någon riktig ordning på det här samtalet. Johan Hedenberg berättar bland annat om hur tjurskalligt han agerade under polisförhöret när han var misstänkt för misshandel, alternativt grov misshandel, när han hade gett sig på en kändisjournalist.


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.