Chefen mot väggen 2 – God Jul

Av William Eriksson 2013-12-15

Nu gör Para§raf jul- och nyårsuppehåll till den 13 januari. Dels behöver vi som andra lite ledigt och dels är det omöjligt att få tag på folk att intervjua under den här perioden. Vi avslutar den här säsongen med en Chefen mot väggen där vi bland annat kommer med lite lästips.

I Chefen mot väggen är det jag, Wille Eriksson, som är redaktör och därmed styr och ställer. Jag intervjuar Para§rafs chefredaktör Dick Sundevall, om vad jag för tillfället vill ta upp och resonera om. Den här gången blir det lite om yttrandefrihet och att hänga ut anonyma näthatare. Vad som händer i det stora kokainmålet, och inte minst lite lästips bland Para§rafs mer än tusen artiklar och krönikor.

Vi på Para§raf önskar alla våra hundratusentals läsare, och numer även lyssnare, en
God Jul och ett Gott Nytt År!

Här hittar du de lästips vi pratar om i podden

Artikelserien om mordet på President Kennedy finns här.

Mordet på brodern Robert Kennedy finns det artiklar om här.

De tolv artiklarna som reder ut vad som hände i Knutby finns här.

Para§rafs samtliga krönikörer och deras krönikor kan man rota runt i här.

Den krönika av Lillemor Östlin som vi pratar om finns här.

Och slutligen hittar du alla våra artiklar om det stora pågående kokainmålet här.

 

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev

Där får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill ibland extramaterial som inte publiceras på sajten. Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.

Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.

OBS: Vi efterfrågar inte ditt namn eller adress och än mindre ditt personnummer. Utan bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till. Du prenumererar här.

 


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.