Nyhetsplock måndag 15 april 2024

Publicerad 2024-04-15

Misstänkt gruppvåldtäkt, aggressiv sexköpare attackerade polis, man skadad med vasst föremål och misstänkt mord i Ludvika.

Ett flertal polispatruller kallades till ett hotell norr om Stockholm där en misstänkt gruppvåldtäkt hade ägt rum. Det var brottsoffret själv, en kvinna i 20-årsåldern, som larmade.
Enligt uppgift hade kvinnan tillsammans med fyra män åkt till hotellet, där de fyra – i samma ålder som kvinnan – sedan begått våldtäkten.
Ambulanspersonal tog hand om kvinnan som fördes till sjukhus. De fyra männen greps på plats och är misstänkta för våldtäkt.

En man hade bestämt träff med en kvinna för att köpa sex. De träffades i en lägenhet, men mannen kunde inte genomföra samlaget, och blev då aggressiv mot kvinnan. Hon larmade då polis.
När första patrullen anlände hade mannen flytt från platsen, men han kunde inom kort lokaliseras vid en närbelägen tunnelbanestation. I samband med gripandet försökte mannen slå en av poliserna, men kunde lätt övermannas.
Han greps som misstänkt för sexköp, narkotikabrott och våld mot tjänsteman.

En man i 25-årsåldern skadades vid ett bråk nordväst om Kristianstad. Det var omkring 21-tiden på lördagskvällen som polis och ambulans larmades till en adress i Näsby.
Brottsoffret hade blivit skadad med någon typ av vasst föremål och fördes till sjukhus för vård. Skadeläget har inte offentliggjorts.
Senare under kvällen kunde polisen gripa en man i samma ålder som misstänkt för försök till mord.

Flera polispatruller larmades till en adress i Ludvika efter att en okänd man hittats död i en villa.
Omständigheterna kring dödsfallet är sådana att mord inte går att utesluta, vilket är skälet till att en utredning om mord har inletts.
En man i 40-årsåldern greps på brottsplatsen som misstänkt för brottet och anhölls efter ett inledande förhör på sannolika skäl misstänkt för mord.


Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.