Sista blogginlägget

Av Dick Sundevall 2013-03-17

Det här blir mitt sista blogginlägg – ja, i varje fall tillsvidare. Tycker inte att bloggen är min grej. Så det blir krönikor istället.

När vi startade Para§raf var vi bara två stycken som var beredda att åta oss att skriva minst 3-4 blogginlägg i veckan. Det var Ricard Nilsson och jag. Och så fick det bli. Under en inledande period skrev jag två inlägg om dagen, sju dagar i veckan. Det var kul, men gav för lite tid över till annat. Därefter gick jag ner till ett inlägg om dagen och nu den senaste tiden har det varit tre till fem i veckan. Det har i runda slängar blivit 250 blogginlägg allt som allt.

Förstår inte

Än idag förstår jag inte varför vissa av mina inlägg fått många läsare och andra, som jag tycker var betydligt bättre och mer intressanta, fick färre. Detta tillsammans med att vi nu har fått in två nya unga bra bloggare i form av Wille och Vanessa, gör att jag nu stiger av bloggandet. Ska istället skriva en krönika i veckan. Och fortsätta skriva såväl vanliga artiklar som debattartiklar här på Para§raf.

Tack för alla kommentarer på mina blogginlägg. Mitt tack gäller även de kritiska. Sannolikt har de lärt mig något, eller i varje fall gett mig en tankeställare.

Idag kommer min första krönika: Säpo larmar om korruptionen inom polisen.


Publicerad

Para§rafs artiklar, krönikor och debattartiklar kan kommenteras på vår Facebooksida.