Debatt
Åsa Hägglöf

Jag vill så gärna få berätta…

Av Åsa Hägglöf 2019-10-16

Jag vill berätta om en ungdom som blev uppskriven i ålder i samband med asylbeslutet. Han som bedömdes vara 18 år och 1 dag. Eller om den unga pojken som blev tillagd 1 vecka i ålder så han lämpligt nog blev 18 år, för att kunna utvisas som vuxen.

   Jag vill berätta om det mygel som döljer sig bakom de styrandes dörrar, där regler används godtyc...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


Åsa Hägglöf presenterar sig så här: En helt vanlig kvinna med ett rätt så normalt, fungerande liv i bagaget.
Mitt engagemang i asyl- och migrationsfrågor tog sin början i samband med den stora flyktingströmmen från forna Jugoslavien på 90-talet. Det var då jag aktivt bestämde mig för vilken människa jag ville vara. Då startade min ideella karriär. Var 23 år gammal då, nu är jag 50.
Jag vill förändra den avhumanisering som pågår i vårt samhälle. Den avhumanisering av medmänniskor som numer blivit normaliserat.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.