Debatt
Carolina Sundell

Mediedrevet korsfäste Göran Lambertz

Publicerad 2021-04-12

Journalistkåren är ytterst ansvarig för det öde som Göran Lambertz vaknat till under påskhelgen. Demonstranterna som dök upp utanför hans hem i Uppsala hade givits indirekta instruktioner, upphetsade av moralpredikningar och känsloladdade utsagor ihopkokade av dagspressens krönikörer.

Vad rättsapparaten kommer fram till verkar allt oftare irrelevant, det som trumfar Justitia är en yt...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Carolina Sundell arbetar som journalist och önskar ägna tid och tanke åt samhällets förbättrande. Just nu håller hon på att översätta boken Sovereign Money (Statliga Pengar), av prof. Joseph Huber, om hur dagens penningsystem är utformat. Boken kan vara ett fundament när både den särskilda utredaren för utredningen om Statens Roll på Betalningsmarknaden (rskr. 2018/19:293) och medborgarna ska ta ställning till vem som ska ha kontroll över inte bara betalningsmarknaden utan än viktigare penningväsendet. Ni finner hennes skriverier här: carolinasundell.se

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.