Debatt
Foto AP/TT

Är du besättning eller passagerare?

Publicerad 2022-07-11

Vi sätts till världen utan att vi varken fått bestämma det och inte heller fått välja var någonstans vi föds. Innebär det att vi därför inte heller behöver bry oss om vad som sker i världen? I debatten om invandring och invandrare ligger tonvikten oftast på det som inte fungerar. Sällan kommer det fram att vi som människor oavsett var vi föddes, i väldigt stor majoritet vill göra rätt för oss.

Vi vill gärna jobba och tjäna pengar så att vi kan betala skatt, köpa mat och så vidare. Vi vill gär...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Marcel Berkelder är civilingenjör med mer än 40 års erfarenhet av energi- och klimatfrågor. Certifierad energiexpert och certifierad ventilationsfunktionär. Mer än 20 år som energi- och klimatrådgivare har gett stor erfarenhet av vad som är brinnande frågor för såväl privatpersoner som organisationer och företag.
Med en tioårig bakgrund inom undervisning på bland annat Umeå Universitet, har föreläsningar och seminarier i hela Sverige varit en viktig del i den egna verksamheten de senaste 20 åren.
Även en handfull styrelseuppdrag på nationell nivå har gett inblick i vad som rör sig ute i landet.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.