Vi behöver varandra

Av Helene Wahlström 2020-04-28

Helene Wahlström är ny medarbetare på Para§raf. Hon bor numer i Spanien och är alltså utsatt för deras hårda karantän. Hon får bara gå till närmaste mataffär och apotek och därutöver rasta hunden max 50 meter från bostaden. Att vi människor behöver varandra har blivit alltmer tydligt för henne efter 46 dagar i karantän..

Panik är det första jag har när jag vaknar. Jag måste gå ut och träffa andra människor, se dem i ögo...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Helene Wahlström är journalist och bor på Mallorca, hon har bland annat arbetat på Ekot, Dokument inifrån och Rapport. Hennes stora intresse är hjärnan och hon har föreläst om hur vänlighet påverkar oss på cellnivå. Hon har studerat på SKH, KI och är även utbildad massageterapeut.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.