När polisen kör upp en batong i anus

Av Ricard A R Nilsson 2020-06-16

En misstänkt person fick vid ett ingripande en batong uppkörd i anus av en polis. Nu frias polisen. Ansvarig åklagare har beslutat att lägga ner förundersökningen om misshandel alternativt tjänstefel, med hänvisning till att våldet som den misstänkte personen utsattes för var försvarligt eller en olyckshändelse.

Det var i Solna som en polis av olyckshändelse eller medvetet – genom försvarligt våld – förde upp s...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


  Ricard A R Nilsson dömdes till livstids fängelse för mord, men fick under 2017 sitt straff tidsbestämt till 30 år. Under åren i olika fängelser har han betat av nio universitetsexamina.
Ricard har släppt flera böcker, bland annat ”En livstidsdömds dagbok”. Följ honom i sociala medier:
instagram.com/nilsson_ricard
twitter.com/ricardnilsson
Ricard har medarbetat på Para§raf sedan vi startade magasinet. Ett av Para§rafs honnörsord är inifrån. Vi ska så långt det är möjligt rapportera inifrån. Komma in under ytan. Ricard har rapporterat inifrån fängelsevärlden. Nu fortsätter han att skriva utifrån sina insikter om fängelser och den undre världen.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.