Recept för det bästa av samhällen

Av Carin Åberg 2020-07-31

Efter att ha lämnats utan pengar till mat i fyra månader och senare konstaterats lida av undernäring har jag blivit totalt fokuserad på mat. Handlar till nedsatt pris och samlar i skåpen. Lagar mat och fryser in till frysens bristningsgräns. Torkar, lägger in – skafferiet är överfullt. Samlar på och följer olika recept. Så kan livet också te sig. Men det här med recept är mycket intressant. Man kan likna olika politiska partiers partiprogram vid recept. Recept för att laga det bästa av samhällen.

Sedan varierar bilden av det bästa av samhällen:

I ett gott samhälle har vi en homogen kultur – a...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Carin Åberg är äntligen pensionär. Har en bakgrund som bland annat filosofie doktor i medie- och kommunikationsvetenskap, filosofie kandidat i teoretisk filosofi, databasmodulator, ljudtekniker, författare, pottkusk och städerska.
Kan som pensionär skriva om vad som helst, när som helst. Född på landet i Åmot, Gästrikland.
Carin är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.