Jimmie Åkesson Foto: Jonas Ekströmer / TT

Ska invandrare inte ens få andas samma luft som oss andra?

Av Börje R P Carlsson 2021-05-06

Högerblocket går från klarhet till klarhet och de olika politiska partierna börjar bli förvillande lika. Detta är inte bara av ondo för de svenska väljarna får allt lättare att skilja agnarna från vetet. Nu kommer högerblocket med krav som ställs mot invandrarna. De skall inte få ta del av den svenska välfärden och om SD ensamma fick bestämma skulle de nog inte ens få andas samma luft som svenska medborgare.

Jimmie Åkessons retorik börjar bli tröttsam när han beskriver hur invandrare tar sig genom det ena ”...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Börje R P Carlsson har under nästan hela sin tid inom kriminalpolisen arbetat med företrädesvis de grövsta brotten. Under ett par år var han rotelchef för en rotel med ett 40-tal medarbetare. Från 1993-1997 rotelchef på spaningsroteln.
Vid omorganisationen 1997, till länsmyndighet, bad han att få återgå som utredare på länskriminalen. Under kriminalpolistiden har han varit handläggare och spaningschef för flera mord, grova våldtäkter och grova rån.
Börje har skrivit en mängd böcker om brott. Senast En gång snut – alltid snut. Hans böcker finns bland annat att ta del av här.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.