Lennart Aspegren

Upp och stå – eller ut ska vi gå?

Av Lennart Aspegren 2022-04-03

Nyligen visade SVT en sändning från USA:s kongress i Washington, DC, där man fick se ledamöterna – varav omkring hälften ju är republikaner – stående applådera Ukrainas president Zelenskyj, som deltog via Zoom. Det gav ett visst utrymme för en svag förhoppning att Republikanska partiet måhända äntligen hade börjat vända i vind för att slå in på en mer humanitär kurs.

Men av allt att döma lär Trump nu ha återtagit sitt vanliga järngrepp om partiet för att se till att...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Lennart Aspegren är juris hedersdoktor, Stockholms universitet. Bakgrund i Svea hovrätt. Rättschef i Regeringskansliet. Domare i Arbetsdomstolen, i Försäkringsöverdomstolen, i FN:s folkmordstribunal för Rwanda.
Lennart Aspegren är internationellt verksam som konsult och föreläsare. Gett ut lagkommentarer m.m. Gift, tre barn, fem barnbarn.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.