Ekonomisk tillväxt, livspussel och gängkriminalitet

Av Alex Bengtsson 2022-04-05

När den politiska kapplöpningen om att rusta upp försvaret börjat gå på mer än högvarv blir det tydligt hur otroligt verklighetsfrånvänd den som inte kan erkänna sina egna misstag och som förblindats av sin egen iver. När det blåbruna blocket ska prioritera så är det föräldrars möjligheter att vara mer med sina barn som ska nedprioriteras istället för höjda skatter på städhjälp och köksrenoveringar.

Alliansen (kommer någon ihåg den?) hade strategi som kallades för att triangulera. Det gick ut på at...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Alex Bengtsson är författare, poet och folkbildare. Han har skrivit om högerextremism och sociala frågor i decennier, bland annat i egenskap av tidigare vice VD och utbildningsansvarig på Stiftelsen Expo.
Alex är från början yrkesfiskare och är utbildad 12-stegsbehandlare. För närvarande ger han ut diktsamlingar på temat andlig utveckling parallellt med att han studerar och jobbar inom äldreomsorgen. Alex är en av av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.