Ren och skär människohandel!

Av Jan Olof Fällman 2022-11-23

Jag vet inte om det är nån mer än jag som tänkt i de här banorna, att det här med bemanningsföretag kan måhända jämställas med människohandel, alltså trafficking eller i slutändan någon form av slavarbete? Nu antar jag att det var en del som satte kaffet i vrångstrupen, men tänk efter. Människohandel är en kriminell verksamhet medan bemanningsföretag är en legal och en helt laglig verksamhet.

Mot vilken bransch riktar sig då bemanningsföretagen? Framförallt i servicenäringen kan man se alla ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Jan Olof Fällman. Är en 78-årig murvel som på fritiden brukar jorden. Tidigare verksam inom SVT, UR, TV4 och Televerket. Känd för filmen Stockholmsnatt även så som krigsreporter på Sri Lanka, numera krönikör i tidningen Speedwayracing.
Jan Olof presenterar sig gärna som diversearbetare i mediasvängen och är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.