När tårarna börjar rinna…

Av Nathalie Wästerlund 2024-01-08

Ibland när jag blir sur och tvär brukar jag spotta och fräsa och säga att allt är männens fel. När någon säger “inte alla män” brukar jag kontra med den otroligt mogna kommentaren “jo, VARENDA man!!!". Det är ofta bekvämt att ta på sig offerkoftan och beklaga sig över patriarkatet, men oftast glömmer jag bort det privilegium som jag faktiskt har.

Det brukar sägas att den farligaste platsen för en kvinna att vistas på är i hemmet. Den plats där d...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


    Nathalie Wästerlund är 19 år och studerar sista året på det samhällsvetenskapliga programmet, inriktning beteendevetenskap.
Hon jobbar även deltid som journalist hos tidningen Nongrata och satsar på en framtid inom branschen. Hon ger här sitt ungdomliga perspektiv på samhället.
Nathalie är en av Para§rafs fasta krönikörer.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.