Etta i jaktlaget

Av Harriette Broman 2015-12-11

När jag steg in i Sjöfartshusets festvåning kände jag mig först som en katt bland hermelinerna. Alla ser mycket viktiga ut och jag konstaterar att trots att jag är över 50 är jag ändå en av de yngsta på seminariet. Tänkte att det här kommer bli skittråkigt, konservativt och träigt. Men då jag såg Fredrik Wersälls vänliga ansikte vid podiet tänkte jag att han brukar vara intressant att lyssna på. Och när kollegan på Para§raf, före detta statsåklagare Nisse Schultz satte sig bredvid mig piggnade jag till. Hans energi är som en dubbel espresso.

   För en tid sedan sedan deltog jag i ett seminarium som anordnades av Rättsstatens Vänner. Stiftel...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Harriette Broman har gått på Adolf Fredrik musikskola, Kalle Flygare teaterskola och har även utbildat sig till manusförfattare och copywriter. Hon har varit företagare sedan hon var 17 år, och har drivit allt från gym, spa, rehab till restaurang, nattklubb till fastigheter i både Sverige, Spanien och Estland.

Men 2011 hamnande hon på grund av sin systerson Jonas Falk, i en av Sveriges största rättsskandaler, kokainmålet ”Playa”. Hon blev därmed den kvinna i som suttit längst häktad med restriktioner i Sverige, innan hon blev frikänd. Hon har därefter bevakat och skrivit krönikor på Para§raf om bland annat alla oegentligheter i Playa-målet.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.