Tafsande invandrargrabbar

Av Dick Sundevall 2016-01-11

Det har blivit stora rubriker när det nu framkommit att polisen mörkat att ett eller flera gäng med invandrargrabbar gett sig på unga tjejer och tafsat. Alltså gjort sig skyldiga till sexuella övergrepp. Det här är tyvärr något som förekommit allt för ofta och allt för länge. Långt innan vi hade invandrare i någon större utsträckning i Sverige. Men det försvarar naturligtvis inte en sekund polisens agerande i det här fallet – och än mindre de här grabbarna.

   Få saker grämer mig mer än att behöva ge Jimmie Åkesson rätt. Men när han kräver att polischefen ...

Börja prenumerera för att läsa detta innehåll.

Starta din prenumeration här

Eller logga in på ditt konto nedan:

 

 


   Dick Sundevall är Para§rafs chefredaktör men hans krönikor och debattartiklar är inga ledare, utan högst privata tankar och funderingar.

I drygt 30 år har han arbetat med rätts- och kriminalfrågor. Det har blivit många tv-program och dokumentärfilmer. Åtta böcker, senast Det farliga Sverige, och några tusen artiklar genom åren.

Dick är mångfalt prisbelönt som journalist och författare med utmärkelsen Guldspaden och annat. Mest stolt är han över Ordfronts Demokratipris, ”för då väljs man ut bland hela befolkningen”.
På frågan om vad han tycker är det bästa han har gjort, svarar han:
– Mina tre barn.

Publicerad

Prenumerera på Para§rafs nyhetsbrev 

Nyhetsbrevet skickas ut varje måndag och torsdag kväll 22.00.
I Nyhetsbrevet får du besked om det vi senast har publicerat och en del information om vad som är på gång. Därtill får du ibland extramaterial som inte publiceras på sajten.
Vi ingår inte i någon mediekoncern och lämnar inte ut prenumerantlistan till någon, så din mejladress hamnar inte på avvägar.
Du prenumererar utan kostnad. Du kan också överraska en vän genom att ge honom eller henne en prenumeration, om du skriver in i den personens mejladress.
OBS: Vi efterfrågar bara den mejladress du vill ha Nyhetsbrevet mejlat till, inget annat. Du prenumererar här.